Merken

Quooker

Van Bekkum Keukens is specialist en dealer van heel veel
merken keukens en inbouwapparatuur

We noemen er een paar:

Om jouw ultieme droomkeuken samen te stellen kunnen wij, naast bovenstaande merken, ook andere merken leveren. In overleg is heel veel mogelijk. We informeren je graag over de mogelijkheden.

80-cm-brede-kookplaat-uitvoering

Alle keukens van topmerken

Duitse degelijkheid en hoogwaardige keukens; daar staat het keukenmerk Schröder om bekend. Al vele jaren produceert dit merk onder andere innovatieve inbouwkeukens. Wij zijn dan ook trotse dealer van dit prachtige merk!

Al sinds de jaren 30’ vorige eeuw is het merk Schmidt een begrip in keukenland met kwaliteit, duurzaamheid en keukens van nu. Eigenschappen waar wij van Van Bekkum Keukens ons helemaal in kunnen vinden.

GlassAirDraft-2-2

Hoogwaardig inbouwapparatuur

De nieuwste keukengadgets of gewoon goede inbouwapparatuur? De merken die wij leveren hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Van de kokend water kranen van Quooker tot de klasse fornuizen van Boretti en Falcon. Verschillend in uitvoering en uitstraling, maar overeenkomend in kwaliteit!

Bezoek onze showroom of maak een afspraak

Wij nemen graag de tijd om samen met jou je droomkeuken te realiseren. Dat doen we in een persoonlijk gesprek bij ons in de showroom, of -als dat beter past- bij je thuis. We bekijken de huidige situatie, nemen je de wensen met je door en zorgen we voor een 3D keukenontwerp. Alles naar wens? Dan maken wij een planning zodat je precies weet wanneer je van je nieuwe keuken kunt gaan genieten!

Image-9@2x.png