Over ons

Moderne keuken

Wij zijn de keukenspecialist... en meer!

Van Bekkum Keukens is de keukenspecialist voor zowel moderne, greeploze als landelijke keukens.
Een keuken is altijd maatwerk. Wij zorgen ervoor dat het helemaal in orde komt. 

Wist je dat we zelfs een stap verder gaan? We zijn namelijk totaalleverancier. Dat betekent dat je, met een gerust hart, ook kleine verbouwingen, installatie- en elektrawerkzaamheden aan ons kunt overlaten. Of tegel- en stucwerk. Wij nemen je die zorg graag uit handen. Het voordeel? Je hebt één aanspreekpunt en lange doorlooptijden zijn verleden tijd.

Wij zorgen dat het helemaal in orde komt…
dat doen we al meer dan 40 jaar

We maken het persoonlijk

Ben je je al aan het oriënteren voor een nieuwe keuken of heb je nog geen idee wat er past in jouw interieur of budget?

Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Samen met jou bespreken wij je wensen en maken we een ontwerp. Dit kan in onze showroom maar uiteraard ook gewoon bij je thuis. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij je goed adviseren wat de mogelijkheden zijn voor de nieuwe keuken, zowel op het gebied van opstelling als apparatuur.

Veel keukenzaken besteden de montage van je keuken en het plaatsen van bijvoorbeeld de tegels uit aan een externe partner. Wij hebben al deze vakkennis en expertise in eigen huis. Je kunt de volgende zaken dan ook met een gerust hart aan ons overlaten:

En natuurlijk verzorgen we de plaatsing van jouw droomkeuken… tot in de puntjes!

Tot snel!

Image 7@2x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.