Over ons

Wij zijn de keukenspecialist... en meer!

Al sinds 1939 is Van Bekkum Keukens de keukenspecialist voor zowel moderne, greeploze als landelijke keukens. Een keuken is altijd maatwerk. Wij zorgen ervoor dat het helemaal in orde komt. En dat doen we al meer dan 80 jaar.

Wist je dat we zelfs een stap verder gaan? We zijn namelijk totaalleverancier. Dat betekent dat je, met een gerust hart, ook kleine verbouwingen, installatie- en elektrawerkzaamheden aan ons kunt overlaten. Of tegel- en stucwerk. Wij nemen je die zorg graag uit handen. Het voordeel? Je hebt één aanspreekpunt en lange doorlooptijden zijn verleden tijd.

Wij zorgen dat het helemaal in orde komt… dat doen we al meer dan 80 jaar

We maken het persoonlijk

Ben je je al aan het oriënteren voor een nieuwe keuken of heb je nog geen idee wat er past in jouw interieur of budget?

Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Samen met jou bespreken wij je wensen en maken we een ontwerp. Dit kan in onze showroom maar uiteraard ook gewoon bij je thuis. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij je goed adviseren wat de mogelijkheden zijn voor de nieuwe keuken, zowel op het gebied van opstelling als apparatuur.

Veel keukenzaken besteden de montage van je keuken en het plaatsen van bijvoorbeeld de tegels uit aan een externe partner. Wij hebben al deze vakkennis en expertise in eigen huis. Je kunt de volgende zaken dan ook met een gerust hart aan ons overlaten:

  • Het demonteren van de huidige keuken
  • Het verleggen van onder andere gas en elektra
  • Het betegelen van de wanden en vloeren
  • Zelfs het realiseren van complete verbouwingen

En natuurlijk verzorgen we de plaatsing van jouw droomkeuken… tot in de puntjes!

Tot snel!

Image 7@2x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.